dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger:
Crystal Palace og Manchester City bør vinne hjemme.
Crystal Palace gikk noe overraskende på et hjemmetap for WBA lørdag etter fire strake seirer. Vi tror imidlertid Brede Hangeland & Co reiser seg umiddelbart og slår formsvake Hull hjemme på Selhurst Park. Manchester City var tilbake med seier hjemme over West Ham sist etter to tap. Vi tror de følger opp med å slå FA-cup finaleklare Aston Villa på Etihad lørdag.

Molde vinner borte mot Haugesund søndag?
Haugesund står med to tap på rad, og kunne nok tenkt seg en enklere motstander enn regjerende seriemester Molde søndag. Molde på sin side har reist seg glimrende etter premieretapet for Odd, og slått Bodø/Glimt og Aalesund. Vi tror ikke det blir poeng på Haugesund nå heller. Søndagens kanskje sikreste kamp finner vi imidlertid i Serie A, hvor Fiorentina tar i mot formsvake Cagliari. Det skal være klasseforskjell mellom disse.


Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
SystemXperten -fungerer på alle plattformer! SystemXperten har blitt meget godt mottatt blandt våre kunder. Vi har flere hyggelige tilbakemeldinger om fine premier. Du kan spille både tipping og Oddsbomben med SystemXperten.

Produktet kan benyttes på alle operativsystem slik som Windows, MAC, Linux med mer. Du kan også benytte produktet på mobil og lesebrett.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi ønsker lykke til i jakten på gevinster. Klikk her for å prøve SystemXperten
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "SystemXperten" som både inneholder tipping og Oddsbomben eller "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. Begge produktene har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS