dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger:
To sikre fra Championship lørdag
Lørdag velger vi å hente begge våre to sikre fra nest øverste nivå i England. Derby og Wolverhampton har begge kommet greit i gang med sesongen, og møter overkommelig motstand i Millwall og Wigan.

Ranheim senker Ull/Kisa søndag?
Ranheim ligger på kvalikplass for Tippeligaen og plukker jevnt med poeng. Søndag tar de i mot et formsvakt Ullensaker/Kisa, og vil besegle deres nedrykk en gang for alle med seier. I tillegg tror vi Real Madrid som vanlig slår Atheletic Bilbao hjemme på Santiago Bernabeu i Primera Division.

Sett opp ditt system i TippeXperten her...
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS