dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Midtukekupong fredag På grunn av beskjedent kamputbud onsdag spilles ukens Midtukekupong fredag, med innleveringsfrist kl. 19.55. Seks av kampene hentes fra fransk fotball, mens de seks øvrige er fra forskejllige europeiske ligaer.

Vi stoler på Nimes og Club Brugge som våre to sikre holdepunkter.

Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
Nyhet - SystemXperten! Vi lanserer nå SystemXperten, en helt ny produktserie for Tipping og Oddsbomben. Produktet kan benyttes på alle operativsystem slik som Windows, MAC, Linux med mer. Du kan også benytte produktet på mobil og lesebrett.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi ønsker lykke til i jakten på gevinster. Klikk her for å prøve SystemXperten

Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS