dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger:
3,7 millioner i Bonuspotten foran Lørdagskupongen
Derby har vunnet fire av de fem siste kampene i Championship, og ikke tapt siste ti. Tar i mot bortesvake Wigan på Pride Park lørdag, og bør ta full pott. Som sikker nummer to velger vi å stole på Southampton, som knuste Sunderland 8-0 lørdag, hjemme mot Stoke.

Det ligger fine 3,7 millioner i Bonuspotten foran lødagskupongen, men det er kanskje mer trolig at denne kan utløses søndag.

Vrien Søndagskupong
Ukens Søndagskupong henter fire kamper fra Tippeligaen, fire fra Serie A, to fra Primera Division og en fra henholdsvis Superligaen og Ligue 1, og er av det vriene slaget. Her bør det definitivt være premiepotensiale.

Slik vi ser det er Sevilla hjemme mot Villarreal søndagens sikreste. Vi velger i tillegg å gamble på at Milan vinner hjemme mot Fiorentina, til tross for at gjestene har vunnet de tre siste gangene de har møtt Milan på Giuseppe Meazza.

Tid for Pausetipping?
Det er Jackpot til pause både på Lørdagskupongen og Søndagskupongen denne uken, med henholdsvis 198 202,- og 83 072,- ekstra i 12'er potten, så kanskje bør man forsøke seg på Pausetipping også denne uken.

Sett opp ditt system i TippeXperten her...
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS