dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Tippekuponger med ligafotball tre dager på rad
Midtukekupong fredag
Ukens Midtukekupong spilles på grunn av landskamppausen fredag, og henter syv kamper fra fransk Ligue 2, samt en en fra Ligue 1, Primera Division og 2. Bundesliga, og to fra Championship League.

Våre holdepunkter blir Dijon og Cardiff, hjemme mot henholdsvis US Orleans og Reading.

Innleveringsfristen er fredag kl 19.55, og Bonuspotten er oppe i 1 million.

Chelsea og Manchester City vinner hjemme lørdag?
Chelsea nøyde seg med uavgjort i to kamper mot WBA sist sesong, og kanskje var det de fire poengene som manglet opp til Manchester City? Nå tror vi ikke bunnsolide Chelsea feiler hjemme på Stamford Bridge.
Manchester City har ikke vært helt til å stole på denne sesongen, og bør nesten ta full pott hjemme mot Swansea nå om ikke avstanden opp til Chelsea skal bli alt for stor allerede før vi går inn i desember.
Også formsterke Newcastle bør ha fin mulighet til å vinne hjemme mot QPR, på en lørdagskupong som ikke ser alt for vanskelig ut på forhånd.
Storoppgjøret mellom Arsenal og Manchester United på Emirates bør nok helgarderes.

Midtjylland holdepunkt søndag
Søndagskupongen ser på forhånd ut som en real nøtt. FC Midtjylland har imidlertid tatt kommandoen i Superligaen og står med full pott hjemme. Møter habil motstand i AaB, men vinner trolig igjen. Som sikker nummer to falt valget på Montpellier hjemme mot Toulouse.
Derby della Madonnina mellom AC Milan og Internazional på Giuseppe Meazza er nær sagt som vanlig vid åpent.

Med kun utenlandsk fotball på menyen er innleveringsfristen flyttet til 16.55.

Sett opp ditt system i TippeXperten her...
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS