SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Vant 327 125,- med SystemXperten lørdag 30. august!
Følgende hyggelige e-mail ble mottatt fra en av våre trofaste kunder onsdag:

"Hei. Ville bare fortelle at det smalt skikkelig i helgen. Fikk 12 rette, og vant tilsammen 327 125,- for en innsats på 1 749,-."

Det er langt fra første gangen vi mottar hyggelige meldinger om gevinster fra denne kunden, og vi kan bare gratulere igjen.

Høsten er tid for systemspill og RADsoft har flere varianter programvare for nettopp det. Gjør et forsøk du også!
Lever system på Tipping og OddsBomben, også fra mobil og nettbrett!
SystemXperten, RADsofts web-baserte løsning for systemspill på Tipping og Oddsbomben, fungerer på alle plattformer, og kan leveres fra alle steder med nettilgang.

Og best av alt, vi snakker om fullblods programvare som kan levere alt fra enkle og effektive ekspress systemer til avanserte egenkomponerte varianter der spillet justeres på detaljnivå. Premiekontrollen fungerer selvsagt raskt og effektivt, og gir en ekstra dimensjon til spenningen rundt spillet. Så lenge du er online kan du følge utviklingen på spillet hvor som helst: I haven, fra hytta eller på puben osv.

SystemXperten er i tillegg som skapt for tippelag, med egen delingsknapp som lager en lenke som enkelt kan åpnes av de øvrige deltagerne i deres nettleser.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi mottar jevnlig tilbakemeldinger om premier vunnet med SystemXperten, og systemspill både på egenhånd og i tippelag har definitivt blitt både enklere og smartere!

PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS