dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Tippekupong tre dager på rad:
Midtukekupong fredag
Det er EM-kvalik til helgen, og lite utbud av fotballkamper onsdag og torsdag. Dermed blir det Midtukekupong på fredag, bestående av syv kamper fra EM-kvaliken, en fra engelsk League Two og fire oppgjør fra irsk toppdivisjon.
Vi har valgt å stole på at England og Sveits vinner, hjemme mot henholdsvis Litauen og Estland.

Innleveringsfristen er fredag kl. 20.40

Norge og League One på lørdag
Foruten Norges kvalikkamp borte mot Kroatia, henter lørdagskupongren alle kampene fra League One. Merk imidlertid at to av dem, kampene 3 og 12, er flyttet og vil bli trukket.
Våre to sikre blir Sheffield United hjemme mot Coventry og Rochdale hjemme mot Yeovil.

Innleveringsfristen lørdag er som vanlig 15.55.

EM-kvaliken dominerer søndag
Syv av oppgjørene på Søndagskupongen hentes fra EM-kvaliken, ett er privatlandskamp, mens to er fra Segunda Division, ett fra dansk 1. divisjon og ett fra Serie B.

Vi stoler på at Tyskland til tross for en variabel høst slår Georgia borte, og at formsterke Romania følger opp en strålende innledning på kvaliken hjemme mot Færøyene.

Innleveringsfristen søndag er 17.55.

Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
SystemXperten -fungerer på alle plattformer! RADsoft har nå lansert SystemXperten, en helt ny produktserie for Tipping og Oddsbomben. Produktet kan benyttes på alle operativsystem slik som Windows, MAC, Linux med mer. Du kan også benytte produktet på mobil og lesebrett.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi ønsker lykke til i jakten på gevinster. Klikk her for å prøve SystemXperten


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS