SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Tippekupong tre dager på rad:
Midtukekupong fredag kl. 18.55
Ukens Midtukekupong spilles fredag, og henter fem av kampene fra siste serierunde i Sveits. Det betyr at mye er avgjort, men vi velger allikevel å stole på at topplagene Basel og Young Boys ønsker å avslutte med stil foran hjemmepublikummet.

Det er jackpot til pause fredag, og bonuspotten til Full tid er oppe i 1,4 millioner foran Midtukekupongen.

FA-cup finale og 10 kamper fra 2. divisjon lørdag
Lørdagskupongen domineres av ti kamper fra norsk 2. divisjon, men henter også oppgjøret Molde-Sandefjord fra Tippeligaen og selvsagt FA-cupfinalen mellom Arsenal og Aston Villa.
Arsenal har slått Aston Villa klart i begge PL-møtene denne sesongen, og blir klare favoritter. Vi velger imidlertid å stole på Molde og Notodden som våre to sikre holdepunkter.

Nok en småvrien søndagskupong
Rosenborg blir klare favoritter hjemme på Lerkendal mot Tromsø, men der stopper også det opplagte på en helnorsk Søndagskupong.
Vi falt til slutt ned på formsterke Strømmen hjemme mot Nest Sotra som sikker nummer to, på en kupong med fint premiepotensial.

Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
Lever system på Tipping og OddsBomben, også fra mobil og nettbrett!
SystemXperten, RADsofts web-baserte løsning for systemspill på Tipping og Oddsbomben, fungerer på alle plattformer, og kan leveres fra alle steder med nettilgang.

Og best av alt, vi snakker om fullblods programvare som kan levere alt fra enkle og effektive ekspress systemer til avanserte egenkomponerte varianter der spillet justeres på detaljnivå. Premiekontrollen fungerer selvsagt raskt og effektivt, og gir en ekstra dimensjon til spenningen rundt spillet. Så lenge du er online kan du følge utviklingen på spillet hvor som helst: I haven, fra hytta eller på puben osv.

SystemXperten er i tillegg som skapt for tippelag, med egen delingsknapp som lager en lenke som enkelt kan åpnes av de øvrige deltagerne i deres nettleser.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi mottar jevnlig tilbakemeldinger om premier vunnet med SystemXperten, og systemspill både på egenhånd og i tippelag har definitivt blitt både enklere og smartere!
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "SystemXperten" som både inneholder tipping og Oddsbomben eller "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. Begge produktene har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS