SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Pinsehelgens tippekuponger:
Lørdagskupong med siste PL-runde søndag
Sesongens siste runde i Premier League spilles Søndag, og dermed blir det lørdagskupong på søndag med alle ti kamper fra PL, mens de to siste kampene er Play-off finalen i League One og ett oppgjør fra Tippeligaen.

Siste runde betyr at mange av lagene har lite annet enn æren å spille for og man kan fort oppleve overraskende resultater og ditto premier.

Innleveringsfristen er som vanlig for Lørdagskupongen kl 15.55.

Søndagskupong med Tippeliga mandag
Mandag 2. Pinsedag er det full fart i den hjemlige fotballen med kamper i Tippeligaen og OBOSligaen, og i tillegg henter Søndagskupongen to oppgjør fra 2. divisjon.

Kupongen er slik vi ser det svært vrien. Vi endte opp med å stole på Vålerenga borte mot formsvake Sandefjord, og Kristiansund hjemme mot Bærum. Omgangens toppoppgjør i Tippeligaen går mellom overraskelsen Stabæk og Rosenborg på Nadderud. Vi tror mest på RBK, men helgarderer, Stabæk vant forøvrig begge mellom disse i fjor.

Innleveringsfristen mandag er kl. 17.55.

Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
Lever system på Tipping og OddsBomben, også fra mobil og nettbrett!
SystemXperten, RADsofts web-baserte løsning for systemspill på Tipping og Oddsbomben, fungerer på alle plattformer, og kan leveres fra alle steder med nettilgang.

Og best av alt, vi snakker om fullblods programvare som kan levere alt fra enkle og effektive ekspress systemer til avanserte egenkomponerte varianter der spillet justeres på detaljnivå. Premiekontrollen fungerer selvsagt raskt og effektivt, og gir en ekstra dimensjon til spenningen rundt spillet. Så lenge du er online kan du følge utviklingen på spillet hvor som helst: I haven, fra hytta eller på puben osv.

SystemXperten er i tillegg som skapt for tippelag, med egen delingsknapp som lager en lenke som enkelt kan åpnes av de øvrige deltagerne i deres nettleser.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi mottar jevnlig tilbakemeldinger om premier vunnet med SystemXperten, og systemspill både på egenhånd og i tippelag har definitivt blitt både enklere og smartere!
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "SystemXperten" som både inneholder tipping og Oddsbomben eller "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. Begge produktene har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS