dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger: Chelsea og Swansea vinner igjen lørdag.
Chelsea og Swanse vant borte mot henholdsvis Bunley og Manchester United i PL-premieren sist helg. Lørdag har de begge hyggelige hjemmeoppgaver mot henholdsvis Leicester og Burnley, og vi tror de vinner igjen.

Flere klare favoritter søndag.
Søndagskupongen henter som vanlig de fleste, nærmere bestemt 10, av kampene fra norsk fotball. Det er flere klare favoritter denne gangen, vi nevner i fleng: Molde mot Aalesund, Bærum mot Tromsdalen, Kristiansund mot Strømmen, Sandefjord mot HamKam, Fredrikstad mot Alta, Rosenborg mot Sarpsborg og Mjøndalen mot Ull/Kisa.

Bonuspotten er på 1,2 millioner til Full tid lørdag.

Sett opp ditt system i TippeXperten her...
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS