dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger:
To hjemmefavoritter i Championship lørdag
Wolverhampton og Norwich har begge innledet Championbship-sesongen godt. Lørdag har de begge fin hjemmeoppgaver mot henholdsvis Bolton og Birmingham, og blir våre to sikre.

Barcelona vinner selv borte
Barcelona har innledet sesongen på bunnsolid vis, med full pott og null baklengs. Søndag regner vi det for ganske sikkert avt de vinner selv borte over Levante. Dessuten regner vi med at Bryne, som alle andre i 1. divisjon, slår HamKam hjemme.

Bonuspotten er på ca 750 000,- til Full tid foran midtukekupongen.

Sett opp ditt system i TippeXperten her...
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS