dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Herlig tippepåske:
Midtukekupong fra England Langfredag
Ukens Midtukekuong henter åtte kamper fra Championship og fire kamper fra League One, og har innleveringsfrist Langfredag kl 15.55.
Kupongen ser langt fra enkel ut på papiret, men vi stoler på at topplagene i League One, Bristol City og Preston vinner.

Bonuspotten er på 1,6 millioner foran Midtukekupongen.

Chelsea og Manchester United store favoritter Påskeaften
Lørdagskupongen går av stabelen på selveste Påskeaften, og henter seks kamper fra Premier League, fire fra Championship og to fra spansk Primera Division.

Chelsea og Manchester United blir store hjemmefavoritter mot henholdsvis Stoke og Aston Villa, og vi ser liten grunn til å gardere disse.

Innleveringsfristen er som vanlig 15.55.

Endelig seriestart i Norge mandag 2. påskedag
Søndagskupongen spilles mandag 2. påskedag, og henter fem kamper fra Tippeligaen, ditto fra Norsk 1. divisjon og en hver fra Premier League og Championship.

Som alltid forventer vi en del overraskende resultater innledningsvis her hjemme, men har allikevel valgt å stole på at Rosenborg slår Aalesund hjemme på Lerkendal. Som sikker nummer to falt valget på Manchester City borte mot Crystal Palace, til tross for beskjeden borteform på sist sesongs ligamestre.

Innleveringsfristen mandag er kl. 17.55.

Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
SystemXperten -fungerer på alle plattformer! SystemXperten har blitt meget godt mottatt blandt våre kunder. Vi har flere hyggelige tilbakemeldinger om fine premier. Du kan spille både tipping og Oddsbomben med SystemXperten.

Produktet kan benyttes på alle operativsystem slik som Windows, MAC, Linux med mer. Du kan også benytte produktet på mobil og lesebrett.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi ønsker lykke til i jakten på gevinster. Klikk her for å prøve SystemXperten
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "SystemXperten" som både inneholder tipping og Oddsbomben eller "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. Begge produktene har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS