SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

EL-kvalik på Midtukekupongen torsdag Ukens midtukekupong henter alle 12 kamper fra 3. kvalikrunde for Europa League, og har innleveringsfrist torsdag kl. 17.55.

Vi har valgt å stole på AIK hjemme mot Atromitos Athinon og Borussia Dortmund borte mot Wolfsberger som våre to sikre.

De norske lagene Odd, Rosenborg og Strømsgodset spiller alle borte i første kamp, og ingen av dem har noen enkel oppgave.

Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
Dagens langskudd til 9,6 i odds! Mandag 20.juli satt vi Dagens Langskudd nok en gang, denne gang til fine 9,6 i odds. For de som satset 100 kr ble det 961 tilbake.

For de som ønsker litt ekstra spenning er det kjapt og enkelt og kjøpe Dagens Spill og Dagens Langskudd på disse sider. Vi legger stort sett ut nye hver dag. Lykke til.
Lever system på Tipping og OddsBomben, også fra mobil og nettbrett!
SystemXperten, RADsofts web-baserte løsning for systemspill på Tipping og Oddsbomben, fungerer på alle plattformer, og kan leveres fra alle steder med nettilgang.

Og best av alt, vi snakker om fullblods programvare som kan levere alt fra enkle og effektive ekspress systemer til avanserte egenkomponerte varianter der spillet justeres på detaljnivå. Premiekontrollen fungerer selvsagt raskt og effektivt, og gir en ekstra dimensjon til spenningen rundt spillet. Så lenge du er online kan du følge utviklingen på spillet hvor som helst: I haven, fra hytta eller på puben osv.

SystemXperten er i tillegg som skapt for tippelag, med egen delingsknapp som lager en lenke som enkelt kan åpnes av de øvrige deltagerne i deres nettleser.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi mottar jevnlig tilbakemeldinger om premier vunnet med SystemXperten, og systemspill både på egenhånd og i tippelag har definitivt blitt både enklere og smartere!

PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS