dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger:
Tottenham i vinnerform
Tottenham vant borte over Swansea søndag, og fulgte opp med å feie Newcastle av banen med 4-0 hjemme i ligacupen onsdag. Skal normalt ikke ha trøbbel med å slå Burnley på White Harte Lane. Vi holder oss i London i valget av sikre. West Ham har hatt en flott førjulsesong, og tar lørdag i mot tabelljumbo Leicester. Da bør det bli full pott hjemem på Boleyn Ground.

Bonuspotten er oppe i 4,5 millioner til full tid foran Lørdagskupongen.

Las Palmas slår bortesvake Osasuna søndag
Las Palmas topper Segunda Division etter 17 serierunder, og avslutter før jul hjemme på Estadio de Gran Canaria mot bortesvake Osasuna. Det bør gi tre nye poeng til hjemmelaget. Saint-Etienne har funnet formen i fransk Ligue 1 og har ett godt tak på Evian TG. Vi stoler på at vertene vinner også denne. Sikker H i kampene 6 og 8 søndag.

Sett opp ditt system i TippeXperten her...
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS