dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger:
Manchester City vinner igjen lørdag
Manchester City har innledet PL-sesongen med borteseier over Newcastle og hjemmeseier over Liverpool. Vant 17 av 19 hjemmekamper sist sesong, og slår normalt Stoke for sjette gang på rad hjemme. Som sikker nummer to har vi valgt å stole på Derby hjemme mot Ipswich.

Hjemmesterke Kristiansund slår Bryne søndag?
Krisitansund har vunnet åtte av 11 hjemmekamper og vi tror de tar en seier til når Bryne kommer på besøk søndag. Ellers har de to evige rivalene i La Liga, Real Madrid og Barcelona, begge bortekamper som de bør vinne søndag, i jakten på å ta tilbake tittelen som Atletico Madrid stakk av med sist sesong. Etter ni år med henholdsvis seks titler til Barca og tre til Real siden Valencia vant i 2004.

Bonuspotten er på 2 millioner til Full tid lørdag.

Sett opp ditt system i TippeXperten her...
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS