SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger:
To trygge bortseirer lørdag?
Lørdagskupongen henter en kamp fra Tippeligaen, åtte fra 2. divisjon og tre fra 3. divisjon.
Vi velger å stole på tabelleder Kongsvinger borte mot Stjørdals-Blink, og formsterke FK Senja, også de borte, mot tabelljumbo Lyn.

Rosenborg vinner i Bodø søndag?
Rosenborg nøyde seg med uavgjort hjemme mot Molde sist helg, men var tilbake med borteseier på Færøyene i EL-kvalik torsdag. Søndag møter de Bodø/Glimt, som sjokkvant over Vålerenga på Ullevaal sist og holdt RBK til uavgjort i tilsvarende oppgjør sist sesong, men som vi tror blir et nummer for små nå. Som sikker nummer to falt valget på KFUM Oslo hjemme mot Finnsnes.

Innleveringsfristen er som vanlig kl. 15.55 lørdag og kl. 17.55 søndag.
Det er Jackpot til pause søndag, med drøye åtti tusen ekstra i 12'er potten.

Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
Lever system på Tipping og OddsBomben, også fra mobil og nettbrett!
SystemXperten, RADsofts web-baserte løsning for systemspill på Tipping og Oddsbomben, fungerer på alle plattformer, og kan leveres fra alle steder med nettilgang.

Og best av alt, vi snakker om fullblods programvare som kan levere alt fra enkle og effektive ekspress systemer til avanserte egenkomponerte varianter der spillet justeres på detaljnivå. Premiekontrollen fungerer selvsagt raskt og effektivt, og gir en ekstra dimensjon til spenningen rundt spillet. Så lenge du er online kan du følge utviklingen på spillet hvor som helst: I haven, fra hytta eller på puben osv.

SystemXperten er i tillegg som skapt for tippelag, med egen delingsknapp som lager en lenke som enkelt kan åpnes av de øvrige deltagerne i deres nettleser.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi mottar jevnlig tilbakemeldinger om premier vunnet med SystemXperten, og systemspill både på egenhånd og i tippelag har definitivt blitt både enklere og smartere!

PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS