SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger:
Klare hjemmefavoritter lørdag
Lørdagskupongen er som vanlig dominert av kamper fra England, foruten ett oppgjør fra norsk Tippeliga.
Det er flere klare hjemmefavoritter på kupongen dennne gang, så som Viking, Manchester City, Chelsea og Liverpool, og et par av disse bør nok helst avgi poeng for at premiene skal nå noe størrelse.

Kvitter Rosenborg seg med Alfheim-komplekset søndag?
Rosenborg skal søndag kveld til Alfheim og møte et Tromsø-lag som utenfra kan synes å være i full oppløsning. Trønderne derimot ser ut til å cruise inn til seriegull og gruppespill i EL. Det er dog verdt å merke seg at RBK nøyde seg med uavgjort mot TIL på Lerkendal i våres, og at de ikke har vunnet siste fire forsøk på Alfheim.
Uansett spiller vi sikker B på Rosenborg, og H på Sogndal mot Follo på vårt forslag.

href="http://www.radsoft.no/systemxperten/tipping/">Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
Lever system på Tipping og OddsBomben, også fra mobil og nettbrett!
SystemXperten, RADsofts web-baserte løsning for systemspill på Tipping og Oddsbomben, fungerer på alle plattformer, og kan leveres fra alle steder med nettilgang.

Og best av alt, vi snakker om fullblods programvare som kan levere alt fra enkle og effektive ekspress systemer til avanserte egenkomponerte varianter der spillet justeres på detaljnivå. Premiekontrollen fungerer selvsagt raskt og effektivt, og gir en ekstra dimensjon til spenningen rundt spillet. Så lenge du er online kan du følge utviklingen på spillet hvor som helst: I haven, fra hytta eller på puben osv.

SystemXperten er i tillegg som skapt for tippelag, med egen delingsknapp som lager en lenke som enkelt kan åpnes av de øvrige deltagerne i deres nettleser.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi mottar jevnlig tilbakemeldinger om premier vunnet med SystemXperten, og systemspill både på egenhånd og i tippelag har definitivt blitt både enklere og smartere!

PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS