dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger:
Chelsea og Arsenal vinner hjemme lørdag?
Chelsea og Arsenal møter bunnlagene QPR og Burnley hjemme i London lørdag. Og selv om Chelsea tapte sist QPR gjestet Stamford Bridge og Arsenal har slitt med å avgjøre kampene denne sesongen, anbefaler vi sikker H på begge to.

Marseille og Milan vinner hjemme søndag?
Marseille tar i mot Lens i Ligue 1 og Milan tar i mot Palermo i Serie A søndag kveld, og vi tror begge de to storklubbene sikrer full pott.
I Tippeligaen er mye avgjort foran nest siste serierunde, men vi forventer dramatikk i sølvkampen i Skien mellom Brann og RBK, og i kvalikplasskampen i Bergen mellom Brann og Sogndal. Full dekning begge steder er vårt råd.

Bonuspotten fortsetter å vokse seg fet, den er nå oppe i 4,5 millioner foran Lørdagskupongen.

Sett opp ditt system i TippeXperten her...
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS