dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Tippekupong tre dager på rad:
Midtukekupong fredag
På grunn av beskjedent kamputbud onsdag spilles ukens Midtukekupong fredag, med innleveringsfrist kl. 19.55. Seks av kampene hentes fra fransk fotball, mens de seks øvrige er fra forskejllige europeiske ligaer.
Vi stoler på Nimes og Club Brugge som våre to sikre holdepunkter.

Toppoppgjør i PL lørdag
Lørdag kveld barker sesongens to beste lag i PL så langt sammen på Stamford Bridge i London. Chelsea får utgangstipset på hjemmefordel og best form, men alle tre tegn bør nok med. Ekstra spennende blir selvsagt kveldsoppgjøret i PL dersom man henger med på tippinga, der vi velger å stole på Manchester United og Ipswich som våre to sikre.

Southampton fortsetter seiersrekken søndag?
Southampton bare fortsetter å overraske denne sesongen, det var ikke mange som på forhånd hadde tippet at Saints skulle ligge på bronsplass i PL etter 22 serierunder. Søndagens motstander Swansea gjør også bra fra seg og ligger på øvre tabellhalvdel, men er klart best hjemme. Southampton utgjør sammen med Standard Liege, som spiller borte mot Lierse, våre to sikre søndag.

Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
Nyhet - SystemXperten! Vi lanserer nå SystemXperten, en helt ny produktserie for Tipping og Oddsbomben. Produktet kan benyttes på alle operativsystem slik som Windows, MAC, Linux med mer. Du kan også benytte produktet på mobil og lesebrett.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi ønsker lykke til i jakten på gevinster. Klikk her for å prøve SystemXperten

Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS