dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Innleveringsproblemer løst! Norsk Tipping la om en del på sine sider mandag 15.9. Dette skapte en del problemer med systeminnlevering. Problemet skal nå være løst.

Dersom du benytter TippeXperten anbefaler vi at du tømmer nettloggen i din browser.
Norsk cup, engelsk ligacup og Primera Division Vi henter begge våre to sikre fra den engelske ligacupen, vel vitende om at turneringen ikke har prioritet hos mange av lagene. Uansett føler vi oss trygge på at Chelsea slår Bolton og at Manchester City slår Sheffield Wednesday, begge på hjemmebane.

Innleveringsfristen er onsdag kl 19.55, og bonuspotten er på 460 000,- til Full tid.

Sett opp ditt system i TippeXperten her...
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. TippeXperten har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

For de som vil spille kjapt og enkelt er kanskje "TippStation 2" programmet. Her kan du ha stor stamme til liten pris, og alltid minst 10 rette dersom du får inn stammen.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS