dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Åpne returoppgjør i EL og CL Ukens Midtukekupong henter halvparten av kampene fra returoppgjørene i kvartfinalene i CL og EL, og alle disse må sies å være ganske åpne i forhold til resultat i enkeltlkampen. Ellers hentes fire av kampene fra 1. runde i den norske cupen, mens to er hengekamper fra Championship League i England og Premier League i Skottland.

Vi velger å stole på at Brann reiser seg og slår Os borte i cupen, og at Egersund er bedre enn Sola på hjemmebane i samme turnering.

Det er forøvrig Jackpot til Pause, med 90 807,- ekstra i 12'er potten.

Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
SystemXperten -fungerer på alle plattformer! SystemXperten har blitt meget godt mottatt blandt våre kunder. Vi har flere hyggelige tilbakemeldinger om fine premier. Du kan spille både tipping og Oddsbomben med SystemXperten.

Produktet kan benyttes på alle operativsystem slik som Windows, MAC, Linux med mer. Du kan også benytte produktet på mobil og lesebrett.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi ønsker lykke til i jakten på gevinster. Klikk her for å prøve SystemXperten
Alle våre produkter til fri bruk! Alle våre systemspillprodukter ligger nå ute helt gratis.

Om du ønsker å laste ned vår store systemspillpakke "Systemspill i Norge" trenger du kun registrere deg, og i løpet av kort tid har du verktøyet for å komme litt nærmere de store premiene.

Ønsker du å spille direkte på nett anbefaler vi "SystemXperten" som både inneholder tipping og Oddsbomben eller "TippeXperten". Her finner du flere avanserte former for redusering, som bl.a. utgangsrekker og tegnreduksjoner, som gir gode utslag på innleveringsprisen. Begge produktene har også sterke garantifunksjoner, og bør prøves.

Trenger du hjelp, send oss gjerne mail eller still spørsmål på våre Facebook sider.


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS