dcsimg
Hjem - radsoft.no
SPILL DIREKTE NÅ!
LAST NED SYSTEMSPILL TIL DIN PC

Nyheter

Helgens tippekuponger! Lørdagens tippekupong er småvrien og systemspill anbefales. Vi falt ned på Manchester United og Derby som ukens sikre. United har slitt i det siste, men bør ta tre poeng hjemme mot Sunderland. Derby topper Championship og skal normalt klare tre poeng mot svake Fulham.

Søndag finner vi helgens sikreste. Real Madrid hjemme mot Villarreal er normalt 100% sikker. Som ukens andre sikre har vi valgt oss Chelsea hjemme mot Tottenham. Litt skummelt med sikker kamp i lokaloppgjør, men vi føler oss relativt trygge på at Chelsea vil revansjere forrige helgs fadese.

Både lørdag og søndag er vrient og vi får fort fine premier denne helgen! Innleveringsfrist lørdag som vanlig 15.55 og søndag kl.16.55.

Sett opp ditt eget system i SystemXperten her...
SystemXperten -fungerer på alle plattformer! RADsoft har nå lansert SystemXperten, en helt ny produktserie for Tipping og Oddsbomben. Produktet kan benyttes på alle operativsystem slik som Windows, MAC, Linux med mer. Du kan også benytte produktet på mobil og lesebrett.

Produktet er helt gratis i bruk, men første gang du tar det i bruk må du registrere deg. Etter at dette er gjort kommer du kjapt i gang og du har interaktiv hjelp for alle funksjoner i systemet.

Vi ønsker lykke til i jakten på gevinster. Klikk her for å prøve SystemXperten


PRØV VÅRE FORSLAG!


1995 - 2012 | © RADsoft AS